Saalmink Administratie & Advies

Saalmink Administratie & Advies

Saalmink Administratie & Advies is een allround administratie- en belastingadvieskantoor gevestigd te Doetinchem.

De eigenaar van het kantoor is W.A. (Bert) Saalmink. Bert heeft meer dan tien jaar ervaring met het verwerken van financiële administraties, het samenstellen van jaarrekeningen en het verzorgen van belastingaangiften. Als fiscaal jurist is hij aangesloten bij de beroepsvereniging Register Belastingadviseurs.

Kenmerkend voor onze dienstverlening zijn een hoge kwaliteit, klantgerichtheid en betaalbaarheid. Wij zijn gemakkelijk toegankelijk voor vragen en persoonlijk contact. Desgewenst kunt u buiten kantooruren een afspraak maken.

Afhankelijk van uw voorkeur factureren wij op regiebasis of een vast bedrag per periode. U ontvangt van ons altijd een gespecificeerde factuur, zodat duidelijk is waarvoor u betaalt. Een offerte-aanvraag of kennismakingsgesprek is altijd gratis en vrijblijvend.

Bent u geïnteresseerd? Door te klikken op de onderstaande link komt u op de website van Saalmink Advies. 

https://www.saalminkadvies.nl/


 

Yoga voor jou en mij

 

In het buitengebied van Doetinchem vind je de rust en stilte in de sfeervolle yoga ruimte waar ook massages gegeven kunnen worden naast Yin yoga lessen en yoga Nidra. Dit alles op Rekhemseweg 71 te Doetinchem.
Mijn naam is Monique Visser. Sinds mijn 30ste ben ik groepsles docent in een sportschool en heb daar altijd veel verschillende lessen gegeven en ben daar nog steeds werkzaam.
Vanaf 2008 is daar yoga bijgekomen, waaronder Club yoga volgens een vast concept en Hatha yoga waar ik een 3-jarige opleiding voor heb gevolgd. Na deze opleiding ben ik Yin yoga modules gaan volgen en deze lessen dan ook in mijn eigen yoga ruimte gaan geven. Regelmatig volg ik bijscholingen om mijzelf te inspireren m
aar ook om nieuwe ontwikkelingen te volgen.

https://yogavoorjouenmij.nl/